The Maze Runner (2014)

The Maze Runner (2014)
Titlul original:  

The Maze Runner (2014)


Categoria:  Actiune
Taguri:  the, Maze, (2014), Runner
Voturi:  5.0/1
Autor:  florin1986     Vizualizari:  505

Descriere ____The Maze Runner (2014)

Un băiat se trezește înăuntrul unui lift ruginit și părăsit care a stat în apă câteva ore bune. Când ajunge la suprafață, el este întâmpinat de alți băieți care nu îi par familiari, într-un loc verde numit "the Glade", înconjurat de ziduri mari de piatră.

Băiatul nu este în stare să își aducă nimic aminte despre el. Alby, liderul the Glade, îi spune că este într-o condiție normală și că ar trebui să își amintească numele său cât de curând, moment în care îi prezintă împrejurimile și cum funcționează the Glade.

Băiatul se întreabă oare ce există după zidurile mari ale zonei, însă este avertizat nici măcar să nu se gândească să meargă , pentru că acolo se află un labirint.
Între timp acesta îl întâlnește pe Chuck și devin prieteni.

În acea seară se dă o petrecere pentru noul venit. În fiecare lună o nouă persoană ajunge în elevator împreună cu provizii. Newt, cel de-al doilea la comandă și grădinar, îi explică faptul că labirintul este singura cale de a ieși de acolo.

Cei mai buni devin Alergători, fiind singurii cărora le este permis să plece în labirint.

Ei caută o cale de scăpare pe timp de zi și se întorc înainte de căderea nopții pentru că atunci se închide și poarta către labirint iar nimeni nu a reușit să supraviețuiască acolo în timpul nopții.

Băiatul ajunge într-o altercație cu Gally, moment în care primește o lovitură în cap de la acesta și își aduce aminte de numele său : Thomas.

  • Sursa I / Cd 1
  • Sursa II / Cd 2
  • Sursa III / Cd 3
  • Sursa IV / Cd 4
Comentarii
Total comentarii : 0
avatar