The Flight before Christmas online

The Flight before Christmas online
Titlul original:  

The Flight before Christmas online


Categoria:  Aventura
Taguri:  the, Flight, online, christmas, Before
Voturi:  5.0/1
Autor:  florin1986     Vizualizari:  1267

Descriere ____The Flight before Christmas online

The Flight before Christmas online subtitrat in romana este un desen animat pentru copii, despre un tanar ren, care trebuie sa-si infrunte teama de a zbura, pentru a-l salva pe Mos Craciun si pe renii acestuia, de catre o haita de lupi.
Niko este renul despre care vorbeam. Mama sa, Oona, ii spune ca tatal sau face partea din Fortele Zburatoare, cei care il plimba pe Mos Craciun din casa in casa. Niko viseaza sa ajunga si el ca tatal sau, dar din pacate nu poate sa zboare. In timp ce incerca sa zboare sub indrumarea mentorului sau Julius, ceilalti reni incepeau sa il tachineze. The Flight before Christmas este un desen animat cu reni
Niko impreuna cu Saga pleaca de sub protectia vaii lor, in adancul salbaticiei, pentru a se antrena. Niko este vazut de catre doi lupi , si fuge inspre ai lui in panica, negandindu-se la repercusiuni. In timp ce grupul de reni din vale se destrama din cauza celor intamplate, Niko ii aude pe ceilalti vorbind ca din cauza lui se intampla acest lucru, asa ca se decide sa plece si sa-si gaseasca tatal.
Cand se descopera ca micul nostru ren din The Flight before Christmas lipseste, Julius este cel care pleaca in cautarea sa si il gaseste. Din pacate, nu reuseste sa-l convinga astfel incat Niko sa se intoarca la ai lui, asa ca il insoteste mai departe in calatoria sa.
Essie, un poodle, da peste haita de lupi si este pe cale sa fie mancat de catre acestia, dar le sugereaza lupilor sa manance mai bine fortele zburatoare ale lui Mos Craciun. Essie este crutata pentru idee, dar este luata si ea in calatoria lupilor.

  • Sursa I / Cd 1
  • Sursa II / Cd 2
  • Sursa III / Cd 3
  • Sursa IV / Cd 4
Comentarii
Total comentarii : 0
avatar