Predestination (2014) online subtitrat

Predestination (2014) online subtitrat
Titlul original:  

Predestination (2014) online subtitrat


Categoria:  Sci-Fi
Taguri:  Predestination, subtitrat, online, (2014)
Voturi:  5.0/1
Autor:  florin1986     Vizualizari:  396

Descriere ____Predestination (2014) online subtitrat

O persoană ce întoarce în timp pentru a prince un terorist periculos cunoscut sub numele de Fizzle Bomber - agentul dezamorsează bomba, însă este rănit grav. Fizzle Bomber scapă și agentul călătorește în viitor, în 1992, folosind o mașină de călătorit în timp deghizată într-o carcasă de vioară, cu ajutorul unei persoane necunoscute. Agentul se trezește și află că a fost supus unei operații de transformare pentru a i se salva viața.

Iese la iveală faptul că agentul lucrează pentru o agenție misterioasă, numită Temporal Bureau, care trimite așa numiții ”agenți temporali„ în timp pentru a preveni crimele majore, și Fizzle Bomber este singurul criminal pe care nu au reușit să îl găsească până acum. În martie 1975, Fizzle Bomber ucide 11.000 de persoane în New York, SUA.

Odată ce agentul este vindecat, el primește ordine să se îmbarce pentru o misiune finală înainte ca el să fie eliberat din funcție. Agentul folosește mașina de călătorie în timp pentru a ajunge înapoi în 1970 unde lucrează ca și bartender în New York..........

  • Sursa I / Cd 1
  • Sursa II / Cd 2
  • Sursa III / Cd 3
  • Sursa IV / Cd 4
Comentarii
Total comentarii : 0
avatar